Acollida de matí / de tarda

Que és l’acollida Matinal?

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, l’escola posa a la vostra disposició un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes, de de les 8:00 hores fins a les 9:00 hores, durant tots els dies lectius per als nens/es de infantil i primària.així com un hora a la tarda de 16:50 a 18 hores per als nens d’infantil, 1r i 2n EP.

Aquest servei està pensat per a les famílies on els pares comencen a treballar molt d’hora al matí i necessiten que els nens i les nenes estiguin atesos mentre no comencen les classes, oferint un espai agradable i lúdic. També està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica i puntual.

Com funciona el servei?

L’entrada al servei d’acollida es fa per la porta principal. L’espai destinat per utilitzar el servei és la llar d’infants de l’escola, un lloc tranquil i agradable on els nens i les nenes poden realitzar les activitats proposades. Pels més petits les activitats poden ser jocs de taula, puzles,encaixos contes… Pels nens que són una mica més grans, pintura de mandales, llegir, estudiar o simplement jugar.

La monitora responsable encarregada de la cura dels nens i de les nenes és la Mari Sol, una persona molt propera i coneguda pels nens, també monitora del menjador i de les activitats complementàries..

Preus:

  • 32 €/mensuals (nens/es que utilitzen el servei tot l’any)
  • 43 €/mensuals
  • Esporàdics: 6 €/dia.

Forma de pagament:

El pagament es farà mensualment o diariament al mateix servei.