El nostre col·legi

Els nColegio Claretianes Trempostres inicis:
El dia 6 d’abril de 1859 en una fragata espanyola, “La Venus”, amb destinació Marsella i amb escala en Cadis i Barcelona, surten de Cuba tres religioses, per a la fundació de Tremp. Les religioses eren: Maria Antonia París, Gertrudis Barril i Josefa Caixal.
Tremp 11 de juny de 1859… 7 de la tarda… ressonen les campanes… Un bisbe envoltat de la Corporació municipal i un grup de 30 nenes vestides d’àngels tirant flors. Què passa?. Allà a la pujada, cinc viatgeres cavalcant en els respectius ases estan fent la seva entrada a la ciutat. Qui són i d’on vénen? La rebuda que la població els tributa demostra que se les està esperant amb ànsia i amb alegria.
El col·legi esta regentat per les RELIGIOSES DE MARIA IMMACULADA MISSIONERES CLARETIANES amb 10 col·legis repartits per Espanya i 25 col·legis repartits pel món.
Els fundadors d’aquesta congregació van ser Maria Antònia París i Antoni Maria Claret

Actualitat
Des de llavors han estat milers els alumnes i alumnes que han passat per les nostres aules. A l’estil dels nostres Fundadors les Missioneres Claretianes oferim el Col·legi com a àmbit integral d’educació, convivència i evangelització en missió compartida dins de la comunitat educativa. En conseqüència, la comunitat educativa entén l’educació com: Un servei per a la formació integral de l’alumnat, ajudant-los a desenvolupar-se en totes les dimensions de la seva vida, tant a nivell individual, com a social i transcendent. Una capacitació en competències perquè el nostre alumnat s’insereixi en la societat com a persona lliure, coherent, honesta, lleial, tolerant, solidària i compromesa com a ciutadana i cristiana.