Instal·lacions

El nostre col·legi poc a poc, amb empenta, esforç, treball i entusiasme ha anat teixint racons per atendre i adaptar-se a les situacions històriques i socials del moment. Ara ja compta amb 158 anys d’existència i durant aquest temps ha estat escola, hospital…

Les darreres dècades poc a poc ha anat fent canvis i transformacions sempre amb l’objectiu d’atendre el tresor més preuat: els nostres alumnes que durant 10 mesos cada curs escolar envaeixen els espais, el pati, el gimnàs, les aules, laboratori, aula de música, de tecnologia, de informàtica, sales de reunions (sala Dalí, Rodoreda), la biblioteca, la sala polivalent, el menjador, el porxo, les pistes de futbol i bàsquet, l’hort…

Els 5 darrers anys hem adaptat totes les aules a les noves tecnologies i totes disposen de canó i pissarra digital.

S’ha fet la llar d’infants nova amb lavabos preparats pels més petitons, canviadors i 3 aules amb portes corredores que ens permeten adaptar els espais segons els grups i les activitats i una aula pels matiners!

També disposem d’una biblioteca per estudiar, llegir i on es dinamitzen activitats, tallers de contes, etc.

S’han fet nous els lavabos del pati amb dutxes per les activitats.

Actualment s’està treballant en la remodelació del menjador. S’ha començat per contractar un servei de càtering que ens ofereix uns menús equilibrats i on es mira de treballar els hàbits alimentaris dels infants.

S’ha fet una passarel·la d’accés per minusvàlids per la porteria, un caminet pels cotxets pel pati i s’ha posat un sorral.