001_GRADIENTSPHERES
Preinscrip1
Preinscrip2
Preinscrip3
Preinscrip4
Preinscrip5

Preinscripcions curs 2020-2021

Us informem que, el PROCICAT ha aprovat el Pla parcial de desconfinament i obertura dels centres educatius per a la realització del Procés de Preinscripció i Matrícula escolar.El Departament d’Educació ha fet públiques les dates definitives de la Preinscripció per als Ensenyaments d’Infantil, Primària i ESO:

Seran a partir del 13 fins al 22 de maig

Del 13 al 22 de maig s’atendran telemàticament:

  • Es fa la sol·licitud en suport informàtic. S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre.
  • La sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament del correu electrònic, amb el resguard i la documentació acreditativa adjunta.
  • El centre respondrà a aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud per a què el sol·licitant en tingui constància.

here1ENLLAÇ  de la plana : PRESENTAR   SOL·LICITUD Departament d’Educació

Del 19 al 22 de maig s’atendran presencialment a l’escola:

  • De manera excepcional, per als casos en què la família no pugui fer la presentació telemàtica, se us assignarà una cita prèvia per a l’accés al centre.
  • La cita prèvia es gestionarà per telèfon o correu. La finalitat de la cita prèvia es gestionar els períodes d’atenció a les famílies i evitar cues i aglomeracions.

A les famílies que estiguin interessades en venir a fer la sol·licitud al centre, i per una bona organització, podeu enviar un correu a c5004802@xtec.cat, indicant nom i cognoms de l’alumne/a i curs que sol·licita o bé trucant al telèfon de l’escola 606806603.

Publicació de llistes de barem i assignacions.

Es generaran les llistes que es publicaran durant el procés de preinscripció amb les dades personals dels sol·licitants (de forma anònima) en la mateixa pàgina web del centre.

Matriculació

Es gestionarà el tràmit també a través de cita prèvia. També es podrà substituir la gestió presencial per una confirmació de matrícula i l’enviament de la documentació necessària a través d’un correu electrònic al correu electrònic del centre. En aquest cas, us respondrem amb un correu de confirmació, com a justificant de la formalització de la matrícula

Durant tot aquest procés estarem acompanyant-vos ja sigui virtual, telefònica o presencialment, i amb tots els mitjans que facin falta.

Calendari

Consulteu totes les dates proposades a la web d’ensenyament.

Consulta de resultats:

Consulteu els resultats de la preinscripció al web Estudiar a Catalunya.

Per fer-ho es necessita:

  • el número del DNI, NIE o passaport del tutor o tutora especificat en la sol·licitud com a referent per fer les consultes dels resultats a Internet, i

  • el codi de la sol·licitud de preinscripció.