Engeguem el 2n cicle de Webinars per a famílies del curs 2021-2022

By 20 de gener de 2022Sin categoría
Després de la bona acollida de l’any passat volem continuar amb aquesta iniciativa. Aquest Gener i durant els propers mesos posem en marxa des de Claretianas, el 2n cicle de Webinars perquè conegueu millor el nostre Projecte Educatiu.
A través de 5 Webinars volem ajudar les famílies de les nostres escoles o qualsevol família que estigui interessada, en l’educació dels seus fills/es. Els Webinars es duran a terme a través de la plataforma Teams.

WebinarEnero22_Web

Els Webinars, que tindran lloc els dijous de 18:30 a 19:30h, estan dirigits a famílies de totes les etapes. En cada Webinar es treballarà un tema concret, donant pautes i estratègies perquè les famílies puguin treballar o reforçar a casa aquests aspectes educatius.

A través de la web del col·legi i de les nostres Xarxes Socials s’informarà de les dates concretes dels Webinars i els temes que es tractaran.

El primer Webinar serà el 27 de gener a les 18.30. es tractaran “Estratègies per entendre i educar els nostres fills i filles”. Estigueu atents a les nostres Xarxes Socials i al Classdojo.

***Us podeu inscriure al següent enllaç:

https://forms.office.com/r/m62wFWnj7E

  • La inscripció és vàlida per a tots els Webinars, el dia anterior a cada sessió a través del correu electrònic rebreu l’enllaç perquè hi puguin participar.
  • Els Webinars tindran un espai al final de 15 minuts perquè es pugui preguntar a través del xat.
  • Posteriorment a cada sessió es faran arribar els vídeos perquè puguin aprofundir i veure’ls en el moment que ho desitgin.
Desitgem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès i us animeu a participar-hi. Podeu fer extensiva aquesta invitació a totes aquelles persones que penseu que els pugui interessar.
Estigueu atents a les nostres Xarxes Socials i al Classdojo, ben aviat publicarem les dates dels següents Webinars del Febrer, Març…

Leave a Reply

Ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de galetes, Cliqui l'enllaç per ampliar la informació. ACEPTAR